Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Tak to bylo...

Ve věcech jistých cítím se ztracen.
Blábolům rozumím a jsou mi blízké.
Chycen jsem strohostí té věty čisté,
neznám tě, nežil jsi, nebyls na místě
kam jsem tě poslala a to víš jistě,
že hledat jsem musela jakési hřiště,
které mě ukojí a dá mi to, co příště
už nenajdu. Tvou smrtící věrnost,
ten zabiják vztahu, ta děsivá cnost.
Nechám tě popelu můj kdysi drahý.
Nechám tě přeze všechny tvé snahy.
Mám jiné plány a překročím prahy,
které mě naplní. Aspoň v to doufám.!
Autor MantaRay, 21.03.2014
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí