Stařec

Stařec

Anotace: .....

Do brady vyražen důlek mám od hole.
Poslední jistota co drží mi hlavu.
Tisíc let snažení, snad staletí řehole.
Sedím sám v parku navzdory davu.

Otravní holuby zas chtějí můj chleba.
Cítím k nim zlobu a jsem tu jen pro ně.
Krkem jim zakroutit, nádivky je třeba.
Tak každý stařec snad přemýšlí temně.
Autor MantaRay, 22.03.2014
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí