ZÁPAD SLUNCE

ZÁPAD SLUNCE

Anotace: ....

Mraky jako plameny
olizují slunce
a stmívání
rozhazuje kytice červánků
do západu krásou vtažený
pročesávám zelený příboj louce
a vyznání
posílám po vánku

na neznámou adresu
k dalšímu pošetilému srdci
co ze zatajeným dechem
také pozoruje úchvatný západ slunce
nad hlubokým mořem z útesu
když nebe krvácí
a všechen
ten stud a samota rozplyne se lehounce

na šepot věčnosti
už nesmutníme
a cítíme jeden druhého
až z odvrácené strany světa
když ve své plachosti
lidem se straníme
pro selhání života minulého

a asi takhle zní ta věta
co posílám............................

láska je bezbřehá
a razí si svou vlastní neviditelnou cestu
a vlévá se do srdci
všech
i nejvíce zatvrzelí
jednou poznají její křídla
a vůni co roztluče srdce tak
až přehluší všechny vjemy a smysly

a logika jde stranou
protože láska je to největší kouzlo...
Autor ZILA78, 23.03.2014
Přečteno 584x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Radhuza, básněnka, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je fajn že taky něco napíšes tady a nesklamal ..;)

24.03.2014 10:01:15 | xoxoxo

láska je největší kouzlo...:-)

23.03.2014 18:54:37 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí