=Dotknout se oblohy

=Dotknout se oblohy

Anotace: a mít podivný nápady...

 

~Políbit měsíc~

~~~~~~~~~~~

Dotknout se rukou oblohy

pak políbit měsíc na tvář

to jsou fakt podivný nápady

a já jsem v psaní lhář.

Jeden mrak polechtám za uchem

pak do něj prstem píchnu

v lese se schovám pod bukem

jinak snad celičká zmoknu.

 

Potom si jahody natrhám

z borůvek vymačkám šťávu

ze šišek semínka vybírám

po větru pošlu vám zprávu.

Jen měsíc se tomu podivil

trochu si na čelo ťukne

nikdo se tomu však nedivil

že kočka potichu štěkne.

 

Měsíc už vážně nebudu líbat

na mraky taky nesahám

jen tak chci měsíc z okna vídat

a to vám zmoklá přísahám.

Jednou bych chtěla po duze jít

a mít ji i v pokoji kousek

po kolena se duhou zabarvit

a kočce každičký fousek.

 

~~~~~~~~~

jen tak


Autor Květka Š., 23.03.2014
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem to zkusil...ten mi dal...prý abych radši duhu zulíbal...jde jí to líp k duhu...

24.03.2014 00:23:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí