Bouřčina epopej

Bouřčina epopej

Anotace: Ztrhán existencí po cestě do obchodu. Déšť a slunce a kroupy (později pak zase slunce)...

Ubalil jsem si cigaretu
Na cestu mi tiše pršelo
Ale v dálce zpoza mraku
slunce se studem zachvělo
jaké že to strasti trable
ke kolizi se mnou přimělo

A já kvapně do bočních kapes
hrubiánsky narval duhu
Žití je přec svině! kurva! pes!
a mně stále narůstají
úroky životního dluhu

Asi i proto...

Padající kroupa trefila mě do hlavy
Z krku prýští hrnce krve
já vláčně stojím bezhlavý
osamocen u silnice
Alespoň jsem zas jak prve
zapudil své představy
zda mi život nedá více

Proč a jak a znova proč
mám já vám všem pro zábavu
konzumovat vlastní moč?
Autor Daniel Tweedy, 24.03.2014
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takže je to pro mě dost dobře napsaná báseň bez rádoby kudrlinek libivosti..tvrdá a pronikajíci na dřeň kosti.. tohle je přesně styl co mám ráda ..tak vitej tady ;)

24.03.2014 10:10:23 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí