DERIEN

DERIEN

Anotace: ...il n'y a pas de quoi...

Až si zítra zase namažu veku Florou,
budu myslet už jen na Tebe
a na ty vitamíny,
co vytvořily silně antibiotický kornout.
Třeba chcípnu - Bože, byls jediný.
Skonám. Skočím do propasti.
Co vode mě ještě chceš ??? (ŽIVOTE)
Paradoxně si namažu 10 krajíců
a budu doufat, žes byl jediný.
Odhodím snad všechny splíny
do modravejch dálek
celé Neředín-kotliny.
A natrhám si...ne, koupím
si
puget za stovku,
co v něm budou dřímat pohřební květiny....
Sbírky básníků - možná že nebyli
dost bohabojní - já hodím
v richtiku do koše.
Koš zapálím.
A pak zas požár uhasím - mám ještě svý splíny,
co vrátily se jak bumerang zpátky.
Už sbíhají se mi sliny.
Smrti, jak asi chutnáš???
Jako děvka, jako vždycky....
Už počínám míti omrzliny....
....je tu příšerný horko !!!
Peklo. Závěť. Poslední slova rakoviny.
Není čas na otázky.
Už vím, byls jediný...
Jen projdu skrze odvážný stezky.
"Měj se lásko," zavolám na Tě z výšiny.
"Měj se tu vážně hezky!"
(ČESKY)
Fine...

V Olomouci dne 16.10 tisícdevětsetosmdesátosm...
Autor Jasmin de Paris, 03.03.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí