Uvědomění

Uvědomění

Anotace: Neochota a nakonec odevzdanost při začlenění do společnosti.

Jak květy v zahradách, bledé, za svitu luny,
té co odhaluje pravou tvář,
stojím osamocen a jako stromy bez koruny
nemám chloubu, nemám svatozář.

Avšak v noci při větru a svistu listí,
když slyším hudbu zdáli,
myslím si, vím, jsem si jistý,
že jak já, i jiní tady stáli.

Mezi temnotou a světlem,
nejistí si sami sebou.
Mezi nebem a peklem,
kde však, říci nedovedou.

Hledali tu správnou cestu,
jak oni i já musím.
Tak, otáčím se zpátky k městu,
k lidem, běžím, naposledy to zkusím!
Autor jendrejek, 28.03.2014
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí