báseň

báseň

Anotace: Báseň

Moře chutná jako slzy
to podezření vzrůstá
mám to poznat velmi brzy
až políbíš má ústa

Na obzoru západ hoří
nepřijedou hasiči
to se slunce koupe v moři
jen to trochu zasyčí

Líbáš mne teď slaně
obejmu tě pevně
svoje malé,něžné dlaně
chceš si schovat ke mně

pomalu jdem prázdnou pláží
jak dlouho?snad vteřinu
světlo do snu jehlu vráží
objímám jen peřinu

Nesu těžce realitu
co bych si teď přál
myšlenku mám v duši skrytu
ať se mi zdáš dál
Autor orso, 25.01.2007
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň.

26.01.2007 17:47:00 | NikitaNikaT.

... já mám deku ...

26.01.2007 08:27:00 | JardaCH

no paráda ..skvělá..moc se mi líbí

25.01.2007 23:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí