Ostatky

Ostatky

Anotace: tak z procházky

Jen tak dál,
do minulosti
jen tak dál,
zetlelé kosti
Stojím já a stojíš ty,
na upatí hory,
šeptáš slůvka radosti,
a hory nechtěj slyšet nic,než věty přítomnosti,
po kolena v sněhu utápíme se,
v šeru kosti minulosti
Autor horymír, 26.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí