Jsi to ty!!

Jsi to ty!!

Anotace: a přesto to nejsi ty

Jsi to ty, která mi v hlavě způsobila zatmění.
Jsi to ty, můj sen, který se nesplní.
Jsi to ty, cos mě něžně hladila,
jsi to ty, cos mě tolikrát zradila.
Jsi to ty, která nic nedává, jen toužíš brát.
Jsi to ty, která mě obejme, ale chodí k jinému spát.
Jsi to ty, která má chvíli dlouhou,
jsi to ty, která chce být jen kamarádkou pouhou.
Jsi to ty, jako roj včel v mé hlavě,
jsi to ty, na kterou myslím právě.
Jsi to ty, dokážeš tak krásně lhát,
jsi to ty, které i přesto nedokážu odolat.

Autor Jacob P. Verlaine, 02.04.2014
Přečteno 365x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Niky88, básněnka, Aiury, Zrska, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí tok upřimně laděných slov.

07.07.2022 18:23:34 | mkinka

a to jsem ale sakra ráda:-)

02.04.2014 18:15:56 | básněnka

"na kteréou" ... to znám :)

02.04.2014 16:33:18 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí