Lejzru splín

Lejzru splín

Anotace: Pokus o hnus. Pro silnější žaludky.

Lejzru splín

 

Laser mi svítí

do mých očí,

je mi k zblití,

kámoš mě zmočí

 

Je to hnus,

jak tu ležím,

v sobě kus

masa těžím

 

Laser mi svítí

do mých očí,

zkouším pití,

trhám obočí

 

Je to hnus

jak se klátím

na můj vkus

se moc hatím

 

Chytám kus dřeva

je mi fakt zle

lezou mi střeva

a je po ántré

Autor SmallGeorge, 07.04.2014
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Zrska, Gabriela Green, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí