Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Smutek mi dost sluší

Chybíš mi příteli,
slunce všedních dnů,
chci zas jen na chvíli,
vkrást se do tvých snů.

Chybíš mi touho,
jež poháníš mne dál,
je to už dlouho,
cos po boku mi stál.

Chybí mi tvé vrásky,
když se na mne směješ.
V deníku staré lásky,
si jen s city hraješ.

Chybí mi klid v duši,
jež si mi navždy vzal.
Však smutek mi dost sluší,
kdo ví, co bude dál.

R
Autor kofola, 08.04.2014
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: Yendas, Zrska, jitoush, CoT, Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ, člověku často chybí to, co měl, co ho hřálo a co už nemá. Dávám ST.

09.04.2014 11:22:35 | Yendas

Nevzdávej se :) piš, piš, piš, hezky se to čte

08.04.2014 22:40:28 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí