Dva světy

Dva světy

Anotace: ****

Na oknech ledové květy,
dělí nás mezi dva světy.
Ten jeden venku studený,zlý.
Ten druhý uvnitř, kde krásně se sní.

O moři barev na zelené trávě,
o lásce,která rodí se právě,
o nebi posetém démanty,
které sám měsíc hlídá,
o slunci o zemi,kde není bída.

Při tom všem snění nakonec
čeká tě jen na jedna věc,
že pro všechny lidi na celém světě,
jsou zdraví a láska to hlavní přec.
Autor takova, 03.03.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí