Sen

Sen

Anotace: Prostě sen

Ve snech se mnou trávíš čas,
já spát bych chtěla zas a zas.
Ale proč nejsi se mnou také ve dne,
když smutek na mě náhle padne.
Pak stačí jenom zavřít oči,
a skutečnost se se mnou loučí.
Snad jen v představách Tě můžu mít,
o milování s Tebou snít.
V tom snu Tě toužím objímat,
Tvé doteky na svém těle vnímat.
Tvé tělo chutnat po kousíčkách
a začít třeba na zavřených víčkách.
Pomalými pohyby se sunout níž,
k Tvému srdci blíž a blíž.
Až propojíme vzájemně svá těla,
přece jen bych ještě něco chtěla.
Aby skutečností stal se tento sen
a já prožívala ty krásné chvíle každý den!
Autor Zezule, 26.01.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí