Zpověď Smrti

Zpověď Smrti

Anotace: Co sem tak napsat....

Smrt
Já jsem Smrt,
to já tady vládnu.
Mně nejde uplatit,
Ani uprosit.

Tiše stojím
V tichém koutě.
Pozoruji mlčky
koho odvedu vám.

Já jsem Smrt,
Já vidím jen strach.
Já jsem Smrt,
Já citím jen samotu.

Já jsem Smrt,
To já jsem tady pán.
Neexistuje nic jako osud,
Ani naděje, vše skonči stejně
Vše skončí mou rukou.

Autor Monversol, 09.04.2014
Přečteno 432x
Tipy 13
Poslední tipující: J.Karasová, Lioness, lostris, Samanta, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí