nehraje venku již ptáček

nehraje venku již ptáček

Anotace: ooo

nehraje venku již ptáček
obloha přestala promítat
jsem pouhý háček
co umí jen zbavovat

lampy světel již nehoří
kmen starého stromu je chladný
zůstávám i pozítří
k ničemu velmi platný

nehraje venku již ptáček
sobota chorých dnů
v hromadě rezavých praček
co neumí vyprat snů

vyprávěj prosím tě pomalu
příběhy starých luk
o tom že člověk člověku
dokáže býti vlk

vyprávěj prosím tě pomalu
smotané dráty příběhů
o tom že kdo dobrý na zemi
po smrti letí nahoru

vyprávěj prosím tě pomalu
vyprávěj tiše a tišeji
že ptáčci co žijí na venku
zpívati ještě umějí

nehraje venku již ptáček
obloha přestala promítat
jsem pouhý háček
co umí jen zbavovat
Autor radexk, 11.04.2014
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala mne :)

11.04.2014 15:25:24 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí