Pohlcení

Pohlcení

Anotace: http://3nityholy.blogspot.cz/2014/04/pohlceni.html

Čekání je nenaplněnou formou na cukroví
Na tvoje rty orámované vousky toulavých zrzavých kocourů
Co utíkají při prvním náznaku pohlazení
Nebo tiše předou na klínech blondýn v rozvrzaných sedačkách neurčitých barev

Čekání je zázrakem pro tonoucí
V zelených rybnících uprostřed lesů
Kde musíš zvednout hlavu a čelit světlu odnikud
Kochat se bázní a zapomenout na návrat

Čekala jsem a našla pomíjivost
Která mi připomněla důležitost okouzlení sama sebou
Svou tváří na hladině barvy zlata shodnou s mými vlasy
Která láme můj krk vzhůru
A ramena nutí do záklonu

Ve chvílích před rozedněním
Bloumám otevřenými okny nad tichými kroky nade mnou
Nad tvou fotkou v rámu ze zlata mých vlasů
Nad množstvím mé lásky vypuštěné do světa
Která tiše zmizela s rozedněním
Kdy jsem zvedla hlavu do světla
Autor její alter ego, 12.04.2014
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Inna M., Lůca, KORKI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí