červotoč

červotoč

Anotace: o jednom muži...

Jsi červotoč
vrtáš mi v hlavě
měsíc za měsícem

již brzy
budeš mi říkat...
(opilá hlasem)
pohledy do očí...
(přešlo století)

a já
ve tvé moci
bezbranná
noc co končí
máš všechno co jsi chtěl

červotoč hryže dál

bude naše příště?
Autor ísdóttir, 13.04.2014
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí