Asociál

Asociál

Anotace: XXX

Stačí jen couvnout na moment,
Je ze mě rázem delikvent.
Jsem nekonformní potvora,
Co navštěvuje doktora
S nápravným cílem potají,
Když mé iluze zmírají.
Mám obrovský potenciál,
Pro všechnu špatnost jen tak dál
Je téměř marné ztrácet čas,
Já stejně neposlechnu Vás.
Jsem delikvent, asociál,
Nejsem normální, to bych lhal.
Vybrali jste si pro mě plán,
Který jsem plnil bez zábran.
Což za to, díky za pomoc,
Bylo to od Vás trochu moc
A za snahu a za ten čas…
Opět jen tiše klamu Vás.
Autor Alisa 16, 14.04.2014
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí