=V rámečku

=V rámečku

Anotace: ***

co mám 

~Co mám…~

~~~~~~~~~~~~~~~

Mám tvoji fotku v rámečku

mám tvoje psaní v šuplíčku

mám schovaný snubní prstýnek

mám plno krásných vzpomínek.

Mám tvoji tu starou košili

mám lístek jak jsme ji koupili,

mám i tvůj pásek kožený

mám i ten hrneček s růžemi.

 

Jen nemám tvoji lásku věrnou

ale mám myšlenku temnou

ať se ti s tou druhou nedaří

ať ji to konečně už někdo zavaří.

I když ta druhá je černá s kosou

na hnátě botu,druhou má bosou,

jednou si kývne,tím život skončí

a někdo jiný si pak vypláče oči.

 

Vracet se zpátky potom nesmíš

plakat mě už taky víc neslyšíš,

život je takový,co dal to i vzal

ty tvoje věci si schovávám dál.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Autor Květka Š., 16.04.2014
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: básněnka, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhodit strádavé pocity a dál žít, přej ho té druhé...a v srdci střádej klid, nech ho být...pro tvou duši, co spíš než temno, láska jí sluší...

17.04.2014 10:59:17 | básněnka

Úplně mě z toho mrazí, tolik smutku mi vhání slzy do očí.

17.04.2014 09:00:36 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí