Beta člověk, to jsi

Beta člověk, to jsi

Anotace: Alfa lidskost

Stačí jen kapka na mé tváři.
Jsem jinde.
Prší mi do dlaní.
Cítím tu trhlinu Vás všech.
Žádný strach, jsem s Vámi.
Nevzdám se sama sebe.
Chci a zůstanu jím.
Navždy, i s tebou má drahá tmo.
Budu Člověkem. 

 

Lidskost, bytí, síla, soudržnost.
Přátelství, ochota, ctnost.
Kéž by ses nevytratila.
Kéz by ses neschovavala.
Kéž bys tu byla, snila a žila se mnou.
S námi, s nimi, prosim..
Jsem jen on, má drahá.
Už mi rozumíš?


Labyrint světla, vidím cíl..
Oh né, zklamaní přislo s ním.
Jako i ty klameš, ničiš, voníš..
Řídíš to ty? Ja? Nebo snad on?


Chci umět zabránit zlému.
Chci čistotu k dobru tvému.

Má drahá, žádám porozumění.
Má přítelkyně, má temnoto.
Potkám-li, ano potkám tě.
Budeš pyšná, budeš má.
Do té doby však ucítím.
Lásku.
Věř!

Autor xxxxx, 17.04.2014
Přečteno 582x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí