Koho si mám vybrat

Koho si mám vybrat

Anotace: . . .

když se blíží půlnoc a já usínám
na toho druhého vzpomínám
usmívám se a ten úsměv patří tobě
že jsem šťastná lžu sama sobě
miluju tě ale vadíš mi
možná mi vadí že seš to ty
myslím na něj a chci ho mít
přitom myslím že s tebou mám být
když mě líbáš chci ať je to on
ať nad hlavou nám zvoní svatební zvon
proč když mi od něj pípá SMSka
představuju si že žhavej sex bude s tebou a dneska
proč ze spaní křičím tvé jméno
ale ve snu vídám jenom jeho
Autor lostris, 19.04.2014
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí