Drathonu Efkhiel

Drathonu Efkhiel

Anotace: o dračia láska a ich oheň v útrobách sveta

dnes je deň lovca
keď príde noví bojovník
osedlá draka a poletí v naproti osudu

rovno do ohnivej žiary
krásna Lachien objímaš svoje deti oblohy
hladíš ich svojím telom
a dovolíš osedlať ich mocnú poctatu
bojovník menom Medeon lásku pradie

nie mečom nie štítom
harfou ktorá ťa ľahko uspáva
aby si mohol osedlať tvoje srdce !
podarí sa mu to ?
Autor Darken Salem Jesus, 21.04.2014
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: MissMelancolic, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí