=To byly časy

=To byly časy

Anotace: ..holky měly štíhlé pasy a ty vlasy..

 

Kapka rosy

 ***********

 Jsem kapka rosy

 kapka rosy na rákosí?

 Kapka rosy na rákosí

 to se vážně dneska nosí?

 Ne,nenosí.

 Dnes se tráva z louky kosí

 kosci s kosou chodí bosí?

 Kosci s kosou chodí bosí

 snad si palce neukosí.

 Palce,ty si neukosí

 ale pozor dávat musí.

 Když se kosí

 proč jsou bosí?

 Kolem noh jim lítaj vosy

 a tak vosy

 těm co kosí

 žihadlo dát zkusí.

 

 A co sekáči?

 Sekáči si pivo nosí

 pitný režim držet musí?

 Ano,pitný režim držet musí

 napijí se už nekosí

 pak si jen lehnou za rákosí.

 Nechali tam svoje kosy

 vrátit se tam musí…

 Nenašli tam svoje kosy

 prý někdo jim je ukrad,asi.

 Ne.

 Jsou tam holky s pasem vosy

 obě mají pěkné „kosy“?

 Ne,kosy ne,ale…

 (Ani kozy,ale vlasy)

 jako zlaté klasy

a na vlasech kapky rosy.

 

To vám byly časy

 …


aaa

Autor Květka Š., 23.04.2014
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarka, básněnka, AndreaM, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a sekáči jsou..a tváře maj sluncem spálený...

23.04.2014 20:17:37 | básněnka

Parádní, moc mě pobavila! :)

23.04.2014 19:42:15 | AndreaM

Krásně hravá ;) :)

23.04.2014 17:50:03 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí