Za vlast?

Za vlast?

Anotace: ....

Cizí krev na mých dlaních
značí že něco tady nesedí
Všichni moji kamarádi ruce na zbraních
důkaz že se časy mění
Že mlčí múzy
že čekají nás léta hrůzy
Léta hrůzy ,léta strachu
Ve znamení střelnýho prachu

Když stojím na nástupišti a mávám vám
Vím že teď asi nejspíš umřu sám
Někde daleko od tebe padnu smrtí hrdinskou
Až se moje vnitřnosti rozlítnou skončí to podívanou nelidskou

A tak pochoduju vlasti zdar
To mi říká že život není pro mě dar
Život je trest a smrt bude vykoupením
Až zemřu cizím zaviněním

V záblácený díře sedím
A do modrýho nebe hledím
Kéž bych mohl tak zpátky domů
A tam konečně odhodlal se k tomu
Co sem dávno chtěl
Ale vždycky jsem tak nějak zapomněl
Že chci aby si jsi byla moje nevěsta

Však teď už jen předemnou na smrt cesta
Kulkama mě zasypou a až to všechno sežeru
Při důstojné smrti naposled se vyseru
A tak umíráme my hrdinové vlasti
Osvobození od života a jeho slastí
Autor lukassnajdr, 23.04.2014
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubský P., AndreaM, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to, že tento žánr moc nemusím, se toto četlo celkem fajn ;) Povedla :)

Akorát... můžu si rýpnout? Že si můžu rýpnout :D ... Můzy jako ženy :3 ;) :D :D

23.04.2014 18:39:43 | Aiury

Děkuji děkuji
A můžeš ;) :D já to neberu jako rejpání ,aspoň se neztraptím,když to opravím :) :D

23.04.2014 20:29:27 | lukassnajdr

Uff, aspoň že tak ;) :D

P.S. Nevadí, já se ztrapnila jen tím, že jsem si "rýpla" a napsala to slovo špatně.., a už mi to opravit nejde! :D :D

23.04.2014 20:33:02 | Aiury

Hold jsme jen lidi no :D

23.04.2014 21:29:01 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí