Medailón slz

Medailón slz

Anotace: je tak ľahké niečo napísať .. je to tak krásne niečo vytvoriť a cítiť pri tom spokojný kľud :)

čítaš o jeho cestách ďalekých
keď on vráti sa
nič nepomáha ďalej vstať
všetko je iba jeden sen

zatváraš oči naveky
nevidíš svetlo iba tmu
čiernu ako nočná obloha
bes mesačného svitu

nenájdeš už viac stopy
stopy po slziach
už nevráti sa
keď si ho odmietla

neveri ti láska a srdce
všetko je zbytočné
kde si ho stratila
na keď si ho na krku nosila ..
Autor Darken Salem Jesus, 26.04.2014
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, contionor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí