Láska

Láska

Anotace: :-(

V prachu nebe umřeli slova

Kolik váží falešná věta?

Sliby ,kterým jsem jak blázen věřil

A vše je pryč,kolikrát sám sobě lhářem?

 

 

Stále však stejným jsem zůstal 

Stále však věřím ,

Že láska není jen pouhým zdaním

Že není jen pohádkovým vymýslem

 

 

Kolikrát mě bodli do zad nože?

Ale tenhle ven nejde

Je hluboko někde ve mě 

A mé srdce je už slabé 

 

 

Sám sebe jsem uzamkl do sebe

Do nebe vyslal jsem signál 

Ale nikdo nevidí do mě

A to jen Amor mě  pohladil,

 

 

Kousek Tebe

Kousek sebe

Dál jsem ti klíče 

Od mé duše

 

A ty si mě takhle podvedla

Víš jak moc mě to bolí?

Kurva já věřil ,že si ta pravá

A o to víc mě to mrzí.

 

 

Ty si mě zabila

Jiskra ve mě zhasla

Jsem trapný ,ale vidím tě všude

Zalezu do pokoje

Lehnu do postele

 

 

A ty si všude

Pořád cítím Tvé pohlazení

Dokola a neustále 

Tvé sladké polibky

 

 

Čtu si smsky

A vzpomínám na naše telefonáty

Ztratil jsem hnací motor

Všichni se na mě zlobí

Ale nikdo neutře mi slzy

Tak jako ty

 

Asi se brzo zblaznim

Ty si to věděla

Jak moc jsem citlivým

A přesto si mě takhle podvedla

 

 

Ale o mě nejde

Zatáhla si do toho ty na kterých mi záleží 

A to se nedopouští

A když se vše zesere

A mý démoni mě sežerou 

Doufám ,že ty nebudeš mít klidné sny!!!!!

 

 

 

 

Autor UNKSON, 28.04.2014
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutná, ale pocitově silná báseň ...

28.04.2014 10:05:15 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí