upír a lovkyňa

upír a lovkyňa

nádherná
z ružovými perami
ale srdcom vlčice
krásnej čiernej vlčice ..
ktorá vije nad údolím..

loví temne tiene
a ich stvorenia
upír plače ..
zalubil sa do lovca ...
do krásnej ženy
zahalenou čiernou kapucňou

Lovkyňa upírov
bud milosrdná
niesom iba zviera..
som plný túžb
bud moja ..
Autor Darken Salem Jesus, 29.04.2014
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí