Nemocniční poledne

Nemocniční poledne

Anotace: ...

V nemocnici v bezčasí
připravili oběd
vedle už s tím zápasí
teď to nesou k tobě

Sestra má štíhlý pas
Pohled nevinný
Nechám tě jí napospas
V rámci rutiny

Na nočním stolku fotky
a vůně dezinfekce
a ty máš pohled krotký
a čekáš na injekce
po zemi šustí návleky
z modrého igelitu
směs zvláštních pocitů
působí in situ
Autor beforetherain, 30.04.2014
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějaký úraz ? o.O

01.05.2014 00:03:05 | SmallGeorge

to je složitější...

01.05.2014 10:55:24 | beforetherain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí