Rozloučení

Rozloučení

Anotace: S veterinou - mým snem a cílem, který teď předčasně končí...

Veterino, školo moje,

byla jsi jediným snem,

teď Ti musím sbohem dáti,

nechť je snu jen lehká zem...

 

Krásná, ale příliš těžká,

bolí, že Tě musím ztratit,

vím ale, že nešlo by to,

ani mít moc čas zpět vrátit...

 

Děkuji Ti za zážitky,

za vše, cos mě naučila,

zůstane to ve mně navždy,

jediné, co jsem fakt chtěla...

 

Leckdo mě teď odsuzuje,

"doktorkou jsi mohla být",

šanci využít jsem chtěla,

to tu nestačí, to "chtít"...

 

Co mě na tom nejvíc mrzí?

Je to k pláči, nebo k zlosti,

to, že nezískám už žádné

co jsem chtěla vědomosti...

 

Hodně věcí bylo dobrých,

hodně věcí bylo zlých,

a teď čas je rozloučit se,

jak když zjara taje sníh...

 

Sbohem, nebo nashledanou,

třeba v příštím životě,

krásná moje veterino,

přece jenom zvládnu Tě...

 

Je mi líto, promiň, mami,

že to teď tak nebude,

pro mne zkoušku připravil jsi,

a nevím proč, Osude...

 

Naposledy, opravdu už,

jít musím pryč těmi vrátky,

děkuji Ti - za tu radost,

za bolest a za poznatky...

 

Pa... <3

Autor genca, 01.05.2014
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za opravdovost vyjádření.

02.05.2014 08:14:43 | maryshka

Díky... Umělecká hodnota u toho ani není, jen ta citová...

03.05.2014 00:51:13 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí