Síla duše z představivosti

Síla duše z představivosti

Anotace: Meditace prospívá našemu duševnímu i psychickému bytí!

Kloužu do světů plných divů,
to když oči své zavírám.
Jsem pln krásných obdivů,
let nad krajinou si užívám.

To meditační snění sílu mi dává,
v harmonii pocitů se potuluji.
Samý anděl v tom světě mnou pohoupává,
nacházím všude Boha, kterého miluji.

Poznání z těch krajin jsou mým povzbuzením,
do dne mi přinášejí duševní sílu.
Když z meditace má mysl oplývá probuzením,
mé já vykazuje vším v Boha víru.
Autor RešHeNúnHe, 26.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí