Zajímavý zvuk noci...

Zajímavý zvuk noci...

Anotace: zážitek jedné noci...

Zvuk zvláštní v mém probuzení ze snění bdělého,
to, jak mimozemšťan ke mě praví z rozměru třetího.

Vnímám jen tu frekvenci zvuku co slova nemá,
je to úžasná bytost, co všude lásku pravou hledá.

Když vstal jsem, odevšad zvuk ke mě přicházel,
já rovně stál a vnímal, v mysli jsem zvuk provázel.

Když sledoval jsem za zavřenými víčky onen zvuk,
uvědomoval jsem si, že překrývá všechen okolní hluk.

Nic než já, Světlo a ta rytmika do duše,
nic než bytost světla, co přišla ke mě netuše.

S tím zvukem i tep srdce mého vzrost,
ptám se sebe: "Jaká je v tom smyslnost?"

A po mých slovech závan a ticho jako v hrobě,
mé srdce stále míří bytůstko k tobě.

Neustále má duše však v tom tichu zvuk hledá,
chytit se však násilnostmi nedá.
Autor RešHeNúnHe, 26.01.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí