Túžba k návratu - Fallen angel

Túžba k návratu - Fallen angel

Anotace: chcem sa vrátiť

medzi dvoma svetmi
niekde kde som sám a hľadám pravdu
otázka znie ..
prečo som tu ? kto by som mal biť ?
som už dávno v pekle ? ste v tom pekle aj vi?

aké je miesto z ktorého som sem bol uvrhnutý
možno ma nespaľujú ohne
možno ma nemučia v žeravých reťaziach
ale topím sa vo vlastnej krvi

ale iba do vtedy kým neotvorím brány do Narnilu ...
kde moje veľkolepé meno pozná každý
som Kirtap"AkhaLien

pochopenie nečakám
čakám vysvetlenie
Autor Darken Salem Jesus, 04.05.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí