ŠANCE

ŠANCE

Anotace: moje 81. báseň

mámo táto v domě je slib
slibuji to z plných plic
nádech a výdech
já a výslech

prosím milá maninko
dej mi ještě polínko
měsíček koníček sluníčko
svítí na tvé srdíčko

prosím milý tatínku
abys mi byl nablízku
abys mi ještě jednu šanci dal
přijď blíž nestůj opodál

prosím milý bratříčku
za tvoji noční rozcvičku
raz dva tři
budem pořád bratři

prosím o odpuštění
kdo nezlobí ten není
mám vás moc rád
budu to všem říkat rád

pozdravujte Vašíka a Zozu
ale hlavně celou rodinu
pa pa loučím se s vámi
nashledanou dámy a páni.
Autor ALLGAJDA, 06.05.2014
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí