Další ráno s tebou, i bez tebe přijde...

Další ráno s tebou, i bez tebe přijde...

Anotace: ....

Ztracený den ve dnech minulých,
ten zastínil dnešek můj nechtíc,
včerejškem ještě slzy se linuly
dnešek už prozáří úplný měsíc.

A ty zbylé tony pokojem plují,
Bývalé zbylo ubité dneškem,
Zmizelo bytí z paměti mojí,
Zrosené kapkami zimního deště.

Každý volajíc svobodné bytí,
Věci minulé opomínajíce,
Jeho slzy na hrobech se třpytí,
Pobitých milenek za svitu svíce.

Nechtěných dotyků v paměti žije,
dožily doteky minulých dnů,
V putykách zvětralé víno se pije,
zatímco rozum v hrobu spočinul.
Autor BedrichValenta, 09.05.2014
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré, jen tak dál a vítej :)

09.05.2014 11:54:53 | SmallGeorge

Děkuju ! :)

09.05.2014 12:04:55 | BedrichValenta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí