Jeden veliký otazník

Jeden veliký otazník

Anotace: ?

Kam kráčím
kam jedu
proč brečím vždycky
předtím
než se sjedu
proč uchvacuji všechny muže
do své náruče
kam kráčím
kam jedu
a proč mi srdce netluče?

Kam kráčím
kam jedu
proč hýkám vždy
předtím
než se skreju
proč rdousím sebe
i ostatní
kam kráčím
kam jedu
a co je tohle-páska výplatní?

Kam kráčím
kam utíkám
proč se neskrývám
proč už nehýkám
proč ty verše končí
jako když je někdo utne
no nebylo to děvče smutné?
Autor EsteeG, 26.01.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí