Tajemství

Tajemství

Anotace: Odhalení jednoho tajemství

Modli se, synu, zla se střez!
dí znalec dobra, velekněz.
Verš čet, jenž starší je než svět,
pak znamení dal bezpočet.

Na konec těžké směny dnešní
zaslouží malé osvěžení.
Dá si teď - tajemství v tom není -
vezdejší chléb a víno mešní.
Autor Johann, 14.05.2014
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí