Až zhasnou světla

Až zhasnou světla

Anotace: Až zhasnou světla, smutný klaun začne pít, aby našel něhu. Odpovím říkankou na...

Až zhasnou světla,
smutný klaun začne pít,
aby našel něhu.

Odpovím říkankou na pohádku malé holky,
že začíná se od pohádky,
končí realitou.

A až klaun pohlédne na černou paletu,
pochopí, že mu úsměv nesluší.
Malá holka projde dospělostí,
a bude ženou těsně před smrtí.

Budeme my,
až zhasnou světla.
Já, malá holka a smutný klaun.

Bez ostychu,
schoulení, nazí
a věčně prázdní.
Autor Adéla K., 16.05.2014
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: vodnař, Kubský P., Truckle, Aiury, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč mi to připomíná SinCity?

17.05.2014 00:53:54 | Truckle

asi moc koukáte na televizi :))

17.05.2014 11:52:48 | Adéla K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí