V realitě

V realitě

Anotace: V realitě

V realitě

Zabíjej tě tiše.

Jako,    

když řízne

ostřím do dlaně.

 

V realitě.

Si jen malé dítě

Osmi uzly spoutané.

 

Stín co za tebou putuje,

Stále ti věrným přítelem.

Občas zmizí,

To vítr si s ním pohraje.

 

 

Po dlouhé cestě

Vleče se skutečnost.

Osekaná, smutná

Tiše hledíc za obzor.

 

U patníku žulového

obrostlého mechem.

Hlavu skládá do dlaní

Už nestačí s dechem .

 

 

V realitě

Mění se svět, touhy.

Chybí pokání, pokora.

Asi jsem odjinud spadnul

……………………………………….Mezi vás

Autor jyrkaa, 17.05.2014
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí