Vzpomínka na Marcelku

Vzpomínka na Marcelku

Anotace: V Gradaci na pláži, když jsem se uměla tak upřímně smát

Známá píseň, znáš ty tóny
letíš zpátky skrze stěny setmělého pokoje

cestou vyzvedneš ji v Benešově

jako by to léto neumřelo
jako by se slunce umělo pootočit zpět

když jsi s kamarádkou pila limonádu
na pobřeží

chtělo se ti tolik vědět
kde dnes budeš usínat
Autor Lasska, 18.05.2014
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: JR, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí