Slza za úsvitu

Slza za úsvitu

Anotace: ...

 

Jen malá kapka kutálí se po tváři,

co jen se skrývá v jejím středu,

snad smutek, že nedošla jsem k oltáři,

snad smutek, že nedošla jsem k Bohu.

 

Jak život končí, tak jeden začíná,

a něha srdcem poteče jak bystřina,

vím že,

    bolest podobá se bouři při úsvitu,

už neschovám se před ní do úkrytu.

 

A země spolkne naše slzy - už brzy

 

                                     otočí se

                                     a přijde

                                     lásky čas,

 

a znovu - budeme svět milovat,

tak jak on miluje nás.

 

Autor Daniela, 26.05.2014
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Petbab, jitoush, Rozina, kamínek, AndreaM, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdy? čas jde jak jde.. třeba míjí půlnoc v poledne na pólech

27.05.2014 10:40:26 | Petbab

Hezký a nadějný konec, moc pěkné.

26.05.2014 20:26:07 | Rozina

Snad. Hezké :)

26.05.2014 17:32:49 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí