východům a záchodům

východům a záchodům

Anotace: .

východe slunce
nad postapokalyptickou krajinou
jsou stíny
který neminou
jen tak
než dosnídáš svou černo-bílou kávu

poslední vlaštovka
nezamává a zmizí
kdo? co? ona?
kdo je tady cizí?

chtěla bych
spát
pořád pořád pořád
od úterka do nedělí
klidně i pozpátku
otevřít pak oči
a ty
vedle mě

nic víc

jen

tak...
Autor fialová, 26.05.2014
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Robin Marnolli, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

postapokaliptická krajina není moc dobré prostředí...

26.05.2014 22:44:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí