Relativní guláš

Relativní guláš

Anotace: ...zeleno-černý...

Sbírka: Sentagon

"Hej ty, nechceš trochu trávy?"
"Ne, nechci. Chci jen trochu turecký kávy.
Za chvíli se účastním hodně ukrutnýho boje.
Nebo si snad myslíš, že zvlád bych to oboje?"

"No jasně, tahle tráva není jen tak ňáká,
po ní se rozjedeš, že i sova jen tak kdáká!"
"Oukej, tak naláduj mi to do skla
a pak dělej tak, aby ta káva proudem tekla!"

A tak se stalo to, co se stát mělo,
ono stvoření nám zcela zešílelo.
Není horšího mixu, než je tráva a káva,
to pověděl mi chlap ve spaní, který při tom mával.
Autor Dimitrij Francheskoli, 28.05.2014
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovou kombinaci jsem ještě nezkoušela ... ;) Další "alchymista"? :D :))

28.05.2014 18:11:07 | Aiury

Jen pochybný alchymistický experiment... :-)

28.05.2014 20:41:47 | Dimitrij Francheskoli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí