Chyby

Chyby

Anotace: ..

Chyby

Každý dnes vidíte jenom mé chyby,
v myšlenkách honí Vás, slovíčko kdyby,
když mě tak soudíte, znáte mě vlastně?
myslím, že většina neví to jasně.

Ten kdo mě pomlouvá, je asi cizí,
tak ať mě neřeší a radši zmizí.

Pomlouvat za zády a jen se smát,
říkat i nepravdy, měl bych se bát?!

Mít strach z těch lidí,
co se mě bojí?
Nad mojí pomluvou,
ego si hojí?!

Říct mi to do očí, bylo by fér,
než mířit za zády, na mě svůj kvér.

Pokud však zmáčknete spoušť u té zbraně,
cesty zpět není.
Teď už jen stojíte na druhé straně,
situace mezi námi, značně se mění.

Pokud Vám vadím,
jděte se zlít.
Na mě se vyserte,
NECHTE MĚ ŽÍT!
Autor Eumaios, 29.05.2014
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: lukassnajdr, AndreaM, Rozina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená! Taky nesnáším lidi, co se ti do očí nasmívají a za rohem tě pomluví. A.

29.05.2014 16:45:31 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí