(Z)boží

(Z)boží

Anotace: :o)

 

 

Koupit se nedá,

najde, kdo hledá?

v regálech prázdných.

 

Vypadá tvrdě,

chová se hrdě,

na zálohu smích.

 

Vtipy srší,

a kdo slyší

ironii z nich?

 

Schovala dobře,

všechna hoře

do skladů černých.

 

Ráda se baví,

nikdo však neví,

o známkách nalepených....

 

POZOR KŘEHKÉ!

 

 

 

Autor Martinecka23, 30.05.2014
Přečteno 617x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Psavec, Luky-33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí