Žíly na rukou

Žíly na rukou

Anotace: Plujou mi žíly po rukou jak koráby zelený od řas. A námořníci spouští plachty,...

Plujou mi žíly po rukou
jak koráby zelený od řas.
A námořníci spouští plachty,
věří ve vítr, co vynese je
výše na hladinu.

Jak zelení hadi plazí se,
ty žíly na rukou.
Rok od roku vystouplejší,
jak kdyby říkaly,
že chtějí své místo na vzduchu.

Vem nůž a přeřízni ty hady,
služebníky ďáblovy,
Jen v krvi utopíš je
A pomalá smrt se ti pak odvděčí
černým sametem.
Autor Ellanesss, 31.05.2014
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela mě to nadchlo

31.05.2014 11:23:16 | CoT

To mě těší :)

31.05.2014 11:32:32 | Ellanesss

... ani ne tak černým sametem jako spíš pekla přijetím ...

31.05.2014 11:08:44 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí