Kamarádce

Kamarádce

Anotace: (psáno 26. 8. 2012)

Ohlížím se za svoje kroky

do prachu obyčejných dní

a hledám, jestli nezahlédnu

vzpomínku nebo nápovědu:

Kde a kdy tě hledat?

Kde teď asi jsi?

 

Ani už nepočítám dny.

 

Krok a běh, pak tanec na špičkách

všechno tak utíká... nedohlédnu.

A přece,

až se odvážím postavit čelem

na svou vlastní cestu,

Světlo,

jsi tam.

 

Stojíš přede mnou,

tatáž samozřejmost.

Já ještě neznám slova,

ale moje duše už dávno všechno ví.

 

Cesty se nesetkaly.

Jdeme - jako ruku v ruce -

duše v duši

po všech cestách.

Autor WOAM, 01.06.2014
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Já ještě neznám slova,ale moje duše už dávno všechno ví.....
to je povedené a tak pravdivé....Líbí....Ji.

01.06.2014 21:59:20 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí