=To byly časy...

=To byly časy...

Anotace: to byly...

****

Když tě má lásko 
dnes večer uvidím 
chci tě mít celého, 
vůbec se nestydím, 
jenom se ve tvém 
náručí schoulím 
a sním


že se v tvém náruči 
i s tebou probudím. 


A ráno 
chci se ti dívat do očí 
proč se pak se mnou 
celý svět zatočí? 
Potom tě obejmu, 
spolu se splétáme 
jako dvě rostliny 
my k sobě patříme. 

♥ ♥


to byly časy

Autor Květka Š., 03.06.2014
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Jarka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

**dobrý**

21.06.2014 10:41:54 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí