Nevzdávejte se!

Nevzdávejte se!

Anotace: ...

Vzdávám se nároku
na lásku.
Škoda, že to není
jak systém přídělový.
Jen čekat na znamení
a zažít povit nový.

Vzdávám se osudu,
když po pěšině jdu
s těžkou nohou
a hladem z býlí.
Co lidi zmohou,
než zastavit na chvíli?

Vzdávám se nicoty
kolem mé hlavy.
Zatímco ostatní
podlehli hysterii,
tichý vánek jarní
brousí artilerii.

Ale nevzdám se svobody.
Ta možnost ponořit se do vody
a čekat...
Autor Mutum, 03.06.2014
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí