Sběratel

Sběratel

Anotace: Ano

Jsem sběratel použitých částí,

Věcí které jsou skleslé v bahně,

Nikdo neví co všechno se kdy hodí,

Každá z nich má svoje kouzlo pro mně.

 

Jsem sběratel rozbitých předmětů,

Dávám věci co mně byly dány,

Beru ty co jsou mi blízko ze všech směrů,

A nakonec jim otvírám nové rány.

 

Sbírám ty co zapadlé jsou na dně,

Ale nahoru k hladině se brodí,

Chci zakrýt fakt že nejvíc částí chybí mně,

Jsem sběratel smutných lidí.

Autor P.T., 04.06.2014
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: mikrojimbo, zelená víla, Skořicová princezna, Aiury, terezkys, Kubský P., Romana Šamanka Ladyloba, JoeBLACK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí